Maud Landers, anios Neurochirurgie, heeft de tweejaarlijkse Professor Van Buchemprijs gewonnen

Tilburg, 20 april 2023

Maud Landers, anios Neurochirurgie, heeft de tweejaarlijkse Professor Van Buchemprijs gewonnen. Dit met haar onderzoek ‘Subcortical mapping of executive functions in glioma patients’. Het doel van het onderzoek was om de wakkere hersenoperaties bij patiënten met een hersentumor (glioom) te verbeteren en veiliger te maken.

De prijs werd op woensdagmiddag 19 april tijdens de Wetenschapsdag in de Aula van ETZ Elisabeth uitgereikt. Helaas kon Maud zelf niet aanwezig zijn. Ze was bij het IAMBRAIN Congres in Londen. De prijs werd ontvangen door neurochirurg en medeonderzoeker Geert-Jan Rutten.​ 

Landers M onderzoeker Neurochirurgie-3191-333pxhoog.jpg

De winnaar van de Professor van Buchemprijs, ​​Maud Landers